Bli utstiller på Bergen Julemarked

Bergen Julemarked arrangeres på Festplassen i hjertet av Norges nest største by Bergen. Det er et av Norges mest besøkte arrangementer med over 600.000 besøkende i 2022. Julemarkedet tilbyr plasser for utstillere både inne i de tørre og oppvarmede markedsteltene, og større plasser ute i topptelt tilrettelagt for matprodusenter.

Julemarkedet er stemningsfullt pyntet og er familievennlig med populære attraksjoner for barn som pariserhjulet og andre karuseller. Et populært møtepunkt er Varmestuen, som har bar med alle rettigheter og sitteplass til 250 gjester. Her kan gjestene sitte ned i tørre og varme omgivelser og nyte maten kjøpt hos matutstillerne ute på julemarkedet.

Bergen Julemarked åpner fredag 1. desember i 2023. Julemarkedet holder åpent kl 12-21 på hverdager, og kl 10-21 lørdager og søndager. Siste åpningsdag er 22. desember.

Er du interessert i å delta som profesjonell heltidsutstiller med fast bodplass er du hjertelig velkommen til å søke plass via søknadsskjemaet. Der finner du informasjon om priser og vilkår.

Er du interessert i å delta som dagsutstiller skal du ikke benytte søknadsskjemaet, men lese videre om Juletorget under bildet.

Juletorget - et unikt tilbud for dagsutstillere

På Bergen Julemarked er det et eget område tilrettelagt for dagsutstillere. Her tilbyr vi rimelige plasser som kan leies på dagsbasis, spesielt tilrettelagt for lokale tilbydere innen håndarbeid, kunsthåndverk, småskalaproduksjon, grundere og andre. Vi tillater ikke salg av matprodukter på Juletorget. Bestilling av ledige plasser gjøres direkte i Ticketco-løsningen. Se nærmere retningslinjer og restriksjoner for dagsutstillere på bestillingssiden via lenken nedenfor:

.

https://bergenjulemarked.ticketco.events/no/nb
Har du spørsmål?

Salgs- og markedssjef Thomas Ottesen
Tlf +47 90981414
E-post: thomas@bergensentrum.no

Bli utstiller!

Bli utstiller på Bergen Julemarked. Fyll ut søknadsskjemaet under, og vi vil svare deg så for som mulig. Vi behandler søknader fortløpende frem til det er fullbooket.

Dette feltet er påkrevd.

Beskriv kort produktene du søker om å få selge *

Dette feltet er påkrevd.

Plassering

Hvilken plassering ønsker du på Bergen Julemarked?

Festplassen – Inne (7,5m2/plass)
Festplassen - Ute (12,5m2/plass)
Festplassen - Ute (trebod 9m2)
Festplassen - Ute (trebod 7m2)

Kontaktinformasjon

Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.